My All Lyrics With English, Hindi Translation ~ Noizy x Elvana Gjata

Spread the love by Sharing:

My All is a new Albanian song by popular singer Noizy x Elvana Gjata published by this snoozy Channel. Find the proper lyrics of My All song.

This Is Only For Those Who Feel English Reading is Very Hard, Must Read It And Learn From It…It will surely make you interested in English reading and you will be able to boost your English in real exams.

My All Song Details:

SongMy All
Albumthisisnoizy
SingerNoizy x Elvana Gjata
LyricsNoizy
MusicNoizy
Labelthisisnoizy
ArtistNoizy x Elvana Gjata
LanguageAlbanian, English
Songs GenreMorden Song
Released DateApr 29, 2023

My All Song Lyrics

S’ka Më
Unë Dhe Ti S’ka Më
Ti Tregom Se Si Te Vijë
Kur E Din Se Qysh Jom Ni’

Uuu S’ka Më
Unë Dhe Ti S’ka Më
Bejbi Sa T’kom Dashtë Ti E Ke Dit
Sonte Ta Kom Falë Për Hirë T’dashnisë

Ani Ani Ani Ani – Ani Ani Ani Ani Ani
Ti S’e Ke Dit
Bebe Ti S’e Ke Dit

Kam Luftu Për Ty
Po Ti Kurrë Nuk Ke Dashtë
O Kam Luftu Për Ty
Po Ti Kurrë Nuk Ke Dashtë

I Give You My Love
I Give You My Love
I Give You My Love
I Give You My Love

S’ka Më
Unë Dhe Ti S’ka Më
Uuh, Unë Të Lashë Ty Lirë – Se Kërkove T’japë Hapësirë

Unë Dhe Ti S’ka Më
Uuuh S’ka Më
Duket Si E Vështirë Por Beso Se Jam Më Mirë

Ani Ani Ani Ani – Ani Ani Ani Ani Ani
Ti S’e Ke Dit
Bebe Ti S’e Ke Dit (x2)

Këto Janë Fjalët E Saj
Jo Fjalët E Mia
M’tha ”I Gave You My All, My Love”
Fal Nga Dashuria
Por Jeta Ime Më E Komplikume Nga Që E Dija
Se Shumë Njerëz Qellun Si Pjesë E Udhes Ku Unë Po I Bija

Ndoshta Janë Shumë Gjana Që Nuk Kam Kuptu
Por Njo Është E Sigurtë – Që T’kam Dashuru
Plot Sene Keqkuptohen Kur Folim Vruum
Po Ti E Dije Kët Punë – Qa Kom F*ck Me Ty Soon

Tash Jetojmë Në Kujtime
Momente Shumë Intime
Ty T’kom Dashtë Shumë
Më Shumë Se Vetën Time
Gjithë Kjo Punë E Lodhshme Është Një Garë Për Të Verberë
Dhe Asnjo Nuk Vlenë Më Shumë Se Sa Koha Me Njëri Tjetrin

Kërkoj Falje
Uuh Kërkoj Falje
(Noizy) Kërkoj Falje
Kërkoj Falje, Mmm Kërkoj Falje
Uh Yeah Yeah

S’ka Më
Unë Dhe Ti S’ka Më
Uuh, Unë Të Lashë Ty Lirë – Se Kërkove T’japë Hapësirë

Unë Dhe Ti S’ka Më
Uuuh S’ka Më
Duket Si E Vështirë Por Beso Se Jam Më Mirë

Ani Ani Ani Ani – Ani Ani Ani Ani Ani
Ti S’e Ke Dit
Bebe Ti S’e Ke Dit (x2)

Kam Luftu Për Ty
Por Ti Kurrë Nuk Ke Dashtë (x2)

I Give You My Love
I Give You My Love
I Give You My Love
I Give You My Love

My All Song Lyrics In English Translation

Not Anymore
Me And You Are Not Anymore
Tell Me How Can I Come To You
When You Know How I Feel

Not Anymore
Me And You Are Not Anymore
Baby You Know How Much I Loved You
I Forgive You Tonight For The Sake Of Love

Ani Ani Ani Ani – Ani Ani Ani Ani Ani
You Didn’t Know
Baby You Didn’t Know

I Fight For You
But You Never Wanted
I Fight For You
But You Never Wanted

I Give You My Love
I Give You My Love
I Give You My Love
I Give You My Love

Not Anymore
Me And You Are Not Anymore
Uh, I Left You Free, You Wanted Space

Me And You Are Not Anymore
Uh, Not Anymore
It Looks Hard But Believe Me I’m Better

Ani Ani Ani Ani – Ani Ani Ani Ani Ani
You Didn’t Know
Baby You Didn’t Know

These Are Her Words
Not Mine
She Said “I Gave You My All, My Love”
I Forgave Because Of Love
But My Life Is More Complicated Than I Knew
Cause Many People Were On My Life Path

Maybe I Didn’t Understand Much Things
But One Thing Is For Sure – I Loved You
Many Things We Misunderstood
But You Know I’ll F*ck You Soon

Now We Live In Memories
Intimate Moments
I Loved You Very Much
More Than Myself
All This Hard Work Is Like A Blind Race
And Nobody Is Worth Like Our Time With Each-other

I Apologise
Uh I Apologise
(Noizy) I Apologise
I Apologise, Hmm I Apologise
Uh Yeah Yeah

Not Anymore
Me And You Are Not Anymore
Uh, I Left You Free, You Wanted Space

Me And You Are Not Anymore
Uh, Not Anymore
It Looks Hard But Believe Me I’m Better

Ani Ani Ani Ani – Ani Ani Ani Ani Ani
You Didn’t Know
Baby You Didn’t Know

I Fight For You
But You Never Wanted

I Give You My Love
I Give You My Love
I Give You My Love
I Give You My Love


https://youtube.com/watch?v=u-cJzgpsTyg

my all lyrics mariah carey english
my all lyrics polo g
my all lyrics yb
my all mariah carey
my all mariah carey lyrics meaning
i give my all lyrics worship
my all lyrics chords

Leave a Comment